Save the date:

Sneak Preview: Justitia et Pax afholder sammen med en række andre organisationer en international konference om verdenshavene. Vi får besøg af prominente talere fra hele verden, så sæt kryds i kalenderen 3-5 maj. Program og tilmelding følger i næste måned.

Read more

En morgen med kirkens sociallære og Kardinal Reinhard Marx.

Den tyske kardinal Reinhard Marx kommer på et kort visit til København den 18. og 19. august, og deltager i den forbindelse i en debat om “Catholic Social Doctrine and the Challenge of Freedom. - Do we have to think beyond Capitalism?” i Design museet torsdag den 18. august kl. 16:30 – 18:30. Se link nedenfor for tilmelding til dette arrangement.
 
Kardinalen vil også fejre morgenmesse fredag morgen den 19. august kl. 08:00 i Sankt Ansgar i Bredgade 64, 1260 Kbh K, hvor han vil tale om kirkens sociallære. Efter den tidlige morgenmesse, vil der være en mindre komsammen i menighedssalen Bredgade 69 med Kardinalen.
 
Interesserede er meget velkomne til messen og bagefter i menighedssalen.
 
Med venlig hilsen
 
Michael Høg Riis
Formand for kommissionen for retfærdighed og fred

Source: http://www.justitiaetpax.dk/arrangementer/...

The Dangers of Lethal Autonomous Weapon Systems

Justitia et Pax Europa har afholdt en minikonference om udvikling indenfor robot- og computerteknologi i våbenindustrien. Denne artikel af Dr. Bernhard Koch, Deputy Director, Institute for Theology and Peace, Hamburg og Dr. Niklas Schörnig, Senior Researcher, Leibniz-Institut HSFK, Hessian Foundation for Peace and Conflict Studies, Peace Research Institute Frankfurt, beskriver de skræmmende perspektiver ved udviklingen af droner og robotter til brug for krigsførsel.

Read more