” Hver gang vores indre liv fanges i selvoptagethed og egne interesser, lukker vi af for andre, særligt for de fattige. Guds stemme forstummer, hans kærlige nærvær mærkes ikke længere og ønsket om at gøre godt forsvinder.”

- Pave Frans, Glædens Evangelium

Tilpas Europa for det fælles bedste: I anledning af fasten lanceres Justice and Peace Europas ‘Concerted Action 2019’. Læs mere her.

Skærmbillede 2019-02-11 kl. 04.35.10.png

Save the date: Justitia et Pax afholder sammen med en række andre organisationer en international konference om verdenshavene. Vi får besøg af prominente talere fra hele verden, så sæt kryds i kalenderen 3-5 maj. Program og tilmelding følger i næste måned. Se save the date her:

Sneak Preview:  Justitia et Pax afholder sammen med en række andre organisationer en international konference om verdenshavene. Vi får besøg af prominente talere fra hele verden, så sæt kryds i kalenderen 3-5 maj. Program og tilmelding følger i næste måned.

Optagelse fra arrangementet: 'Europa ved en skillevej' d. 6. nov. 2017 i Sankt Ansgar Kirke, Bredgade 69 arrangeret af Justitia et Pax - Copenhagen. - Har kristendommen udspillet sin rolle i det moderne Europa? - Er vi nationalstaternes Europa - eller har vi i EU et fælles værdibaseret og kristent projekt?

PS: Du kan vælge tekstning (engelsk) ved at trykke på det lille "undertekster" ikon, når videoen afspiller.


Billeder fra paneldebat: Kapitalismekritik & kristendom - 18. aug. 2016:

Se flere billeder <her>